11. 06. 2012 | NVC

Prázdninové kurzy a semináře o víně

zvětšit obrázek

Přehled kurzů pořádaných v Národním vinařském centru o letních prázdninách

V měsících červenci a srpnu jsou v Národním vinařském centru pro širokou i odbornou veřejnost připraveny další termíny oblíbených kurzů.




Úvod do degustace vína

proběhne hned ve třech termínech:
20. 7. 2012
27. 7. 2012
28. 8. 2012

Stálice mezi pořádanými kurzy - školení určené milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína.

Pro absolventy Úvodu do degustace vína je připraveno pokračování v podobě kurzu

Degustace vína - věda i umění

3. 8. 2012.
Kurz sestává z části vedené lektorem, která dále pokračuje individuální degustací v expozici Salonu vín ČR.

Dále je možné se registrovat jako předběžný zájemce o specializované kurzy, které probíhají většinou jedenkrát ročně. Na základě provedené registrace budete informováni o konkrétním vypsaném termínu ihned po jeho vyhlášení.

Chemický rozbor vína v technologii vinařství

Seminář určený především pro vinaře bez vlastní podnikové laboratoře, tedy zejména pro malé a střední vinaře, vhodný ale i pro zaměstnance vinařských firem.

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2

Školení a zkoušky vedoucí k získání osvědčení pro hodnocení vína.


Více informací v sekci Kurzy a semináře. Pro přihlášení na vybrané kurzy vyplňte, prosím, elektronické formuláře.

Související obrázky

zvětšit obrázek - Školení degustátorů - testzvětšit obrázek - Školení degustátorů - praktická zkouškazvětšit obrázek - Degustace vína - věda i umění

Nejnovější aktuality

03. 09. 2015 | Soutěžte o vstupenky do Salonu vín
31. 08. 2015 | Informace o vstupu do areálu zámku Valtice 12. 9. 2015 - 13. 9. 2015
20. 08. 2015 | Podpořte nás prosím v hlasování o TOP VINAŘSKÝ CÍL 2015
19. 08. 2015 | Otevírací doba expozice Salonu vín o státním svátku 28. 9. 2015
18. 08. 2015 | Valtické vinobraní 2015

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »