Kurzy a semináře o víně, sommelierské kurzy, e-learning

E-learningové kurzy

Sommelier junior - e-learningová část

Sommelier junior - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 700 / volných míst: 5
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - e-learningová část

Moderní vinař - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 400 / volných míst: 98
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - e-learningová část

Vinařský marketing - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 150 / volných míst: 109
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - e-learningová část

PR ve vinařství - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu, aktuálně je možné se registrovat jako předběžný zájemce, viz níže.
Kapacita: 100 / volných míst: 75
Více informací a rezervace >>

Aktuální termíny školení a seminářů

Úvod do degustace vína

Úvod do degustace vína

24. 2. 2017, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 1
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - praktická část

Moderní vinař - praktická část

16.-17. 3. 2017, 8:30-17:00 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 20 / volných míst: 10
Více informací a rezervace >>

Úvod do degustace vína

Úvod do degustace vína

18. 3. 2017, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Úvod do degustace vína

Úvod do degustace vína

22. 4. 2017, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - ŠKOLENÍ I ZKOUŠKA

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - ŠKOLENÍ I ZKOUŠKA

25.-26. 5. školení, 2. 6. 2017 zkouška (Konkrétní termín zkoušky pro jednotlivé žadatele určí organizátor.)
Kapacita: 48 / volných míst: 11
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - JEN ZKOUŠKA!!!

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - JEN ZKOUŠKA!!!

2. 6. 2017 (dopoledne a odpoledne, konkrétní termín pro jednotlivé žadatele určí organizátor)
Kapacita: 16 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Evidence předběžného zájmu

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně květen 2017.
Kapacita: 80 / volných míst: 63
Více informací a rezervace >>

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. nebo 3. čtvrtletí 2017.
Kapacita: 50 / volných míst: 11
Více informací a rezervace >>

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. nebo 2. čtvrtletí 2017.
Kapacita: 25 / volných míst: 8
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. pololetí 2018.
Kapacita: 40 / volných míst: 36
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Vinařský marketing - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2016.
Kapacita: 15 / volných míst: 5
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. pololetí 2017
Kapacita: 15 / volných míst: 15
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně přelom května a června 2018.
Kapacita: 90 / volných míst: 88
Více informací a rezervace >>

Účast na kurzu je možné využít i jako dárek formou dárkového poukazu.
Dárkové poukazy můžete zakoupit v našem e-shopu.

Další termíny jsou vyhlašovány postupně v závislosti na poptávce a organizačních možnostech. Sledujte, prosím, průběžně vyhlášené termíny nebo se zaregistrujte do formulářů pro předběžné zájemce, popř. se přihlaste k odběru novinek v sekci novinky e-mailem.