Kurzy a semináře o víně, sommelierské kurzy, e-learning

E-learningové kurzy

Sommelier junior - e-learningová část

Sommelier junior - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 999 / volných míst: 48
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - e-learningová část

Moderní vinař - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 500 / volných míst: 61
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - e-learningová část

Vinařský marketing - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 150 / volných míst: 71
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - e-learningová část

PR ve vinařství - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu, aktuálně je možné se registrovat jako předběžný zájemce, viz níže.
Kapacita: 100 / volných míst: 71
Více informací a rezervace >>

Aktuální termíny školení a seminářů

Enologie v praxi pro sklizeň 2019

Enologie v praxi pro sklizeň 2019

15. 8. 2019, 9:00-12:00 hod. (prezence 8:45–9:00 hod.)
Kapacita: 45 / volných míst: 35
Více informací a rezervace >>

Jak vyrobit úspěšné víno za pomoci moderních poznatků a technologie

Jak vyrobit úspěšné víno za pomoci moderních poznatků a technologie

28.-29. 8. 2019, 9:00-17:00 hod., 29. 8. jen do 14:00 hod. (prezence 8:30–9:00 hod.)
Kapacita: 38 / volných míst: 26
Více informací a rezervace >>

Úvod do degustace vína

Úvod do degustace vína

30. 8. 2019, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 8
Více informací a rezervace >>

Představení stolních a moštových PIWI odrůd a obrana proti dopadům klimatických změn ve vinici

Představení stolních a moštových PIWI odrůd a obrana proti dopadům klimatických změn ve vinici

10. 9. 2019, 9:00-16:00 hod. (prezence 8:30–9:00 hod.)
Kapacita: 48 / volných míst: 45
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - JEN ZKOUŠKA!!!

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - JEN ZKOUŠKA!!!

26. 9. 2019 (dopoledne a případně i odpoledne, konkrétní termín zkoušky pro jednotlivé žadatele určí organizátor)
Kapacita: 18 / volných míst: 1
Více informací a rezervace >>

Evidence předběžného zájmu

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně září, říjen 2019.
Kapacita: 50 / volných míst: 43
Více informací a rezervace >>

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 3. čtvrtletí 2019.
Kapacita: 50 / volných míst: 26
Více informací a rezervace >>

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2019.
Kapacita: 40 / volných míst: 23
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně konec roku 2019 nebo začátek 2020.
Kapacita: 50 / volných míst: 33
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Vinařský marketing - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2019
Kapacita: 20 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2019
Kapacita: 15 / volných míst: 13
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím není stanoven, pravděpodobně na přelomu května a června 2020, samotná zkouška nebo její opakování podzim 2019
Kapacita: 70 / volných míst: 53
Více informací a rezervace >>

Účast na kurzu je možné využít i jako dárek formou dárkového poukazu.
Dárkové poukazy můžete zakoupit v našem e-shopu.

Další termíny jsou vyhlašovány postupně v závislosti na poptávce a organizačních možnostech. Sledujte, prosím, průběžně vyhlášené termíny nebo se zaregistrujte do formulářů pro předběžné zájemce, popř. se přihlaste k odběru novinek v sekci novinky e-mailem.