Kurzy a semináře o víně, sommelierské kurzy, e-learning

E-learningové kurzy

Sommelier junior - e-learningová částSommelier junior - e-learningová část
Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 700 / volných míst: 93
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - e-learningová částModerní vinař - e-learningová část
Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 400 / volných míst: 141
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - e-learningová částVinařský marketing - e-learningová část
Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 150 / volných míst: 119
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - e-learningová částPR ve vinařství - e-learningová část
Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu, aktuálně je možné se registrovat jako předběžný zájemce, viz níže.
Kapacita: 100 / volných míst: 82
Více informací a rezervace >>

Aktuální termíny školení a seminářů

Úvod do degustace vínaÚvod do degustace vína
18. 7. 2016, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 28 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Sommelier junior - praktická částSommelier junior - praktická část
21.-22. 7. 2016, 9:00-16:00 hod.(prezence 8:30–9:00 hod.)
Kapacita: 20 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Degustace vína - věda i uměníDegustace vína - věda i umění
29. 7. 2016, 8:30-13:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 28 / volných míst: 18
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - JEN ZKOUŠKA!!!Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - JEN ZKOUŠKA!!!
8. 9. 2016 (dopoledne a odpoledne, konkrétní termín pro jednotlivé žadatele určí organizátor)
Kapacita: 34 / volných míst: 6
Více informací a rezervace >>

Evidence předběžného zájmu

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně srpen 2016.
Kapacita: 60 / volných míst: 48
Více informací a rezervace >>

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2016.
Kapacita: 40 / volných míst: 29
Více informací a rezervace >>

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. čtvrtletí 2017.
Kapacita: 25 / volných míst: 14
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně konec 2016.
Kapacita: 40 / volných míst: 29
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2016.
Kapacita: 15 / volných míst: 7
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. pololetí 2017
Kapacita: 15 / volných míst: 15
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně konec května 2017.
Kapacita: 90 / volných míst: 84
Více informací a rezervace >>

Účast na kurzu je možné využít i jako dárek formou dárkového poukazu.
Dárkové poukazy můžete zakoupit v našem e-shopu.

Další termíny jsou vyhlašovány postupně v závislosti na poptávce a organizačních možnostech. Sledujte, prosím, průběžně vyhlášené termíny nebo se zaregistrujte do formulářů pro předběžné zájemce, popř. se přihlaste k odběru novinek v sekci novinky e-mailem.