Kurzy a semináře o víně, sommelierské kurzy, e-learning

E-learningové kurzy

Sommelier junior - e-learningová část

Sommelier junior - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 1100 / volných míst: 95
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - e-learningová část

Moderní vinař - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 500 / volných míst: 23
Více informací a rezervace >>

Vinařský marketing - e-learningová část

Vinařský marketing - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář níže.
Kapacita: 150 / volných míst: 66
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - e-learningová část

PR ve vinařství - e-learningová část

Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu, aktuálně je možné se registrovat jako předběžný zájemce, viz níže.
Kapacita: 100 / volných míst: 69
Více informací a rezervace >>

Aktuální termíny školení a seminářů

Proškolování degustátorů - JEN PRO DEGUSTÁTORY VÍN!!!

Proškolování degustátorů - JEN PRO DEGUSTÁTORY VÍN!!!

2. 3. 2020, 12:30 - cca 17:00 hod. (prezence 12:15–12:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Proškolování degustátorů - JEN PRO DEGUSTÁTORY VÍN!!!

Proškolování degustátorů - JEN PRO DEGUSTÁTORY VÍN!!!

3. 3. 2020, 8:30 - cca 13:00 hod. (prezence 8:15–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 0
Více informací a rezervace >>

Snoubení vín a pokrmů

Snoubení vín a pokrmů

25. 3. 2020, 9:00-16:00 hod. (prezence 8:30–9:00 hod.)
Kapacita: 25 / volných míst: 10
Více informací a rezervace >>

Úvod do degustace vína

Úvod do degustace vína

28. 3. 2020, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 5
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - praktická část

Moderní vinař - praktická část

7.-8. 4. 2020, 8:30-17:00 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 20 / volných míst: 6
Více informací a rezervace >>

Degustace vína - věda i umění

Degustace vína - věda i umění

19. 6. 2020, 8:30-13:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 23
Více informací a rezervace >>

Úvod do degustace vína

Úvod do degustace vína

27. 6. 2020, 8:30-16:30 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.)
Kapacita: 30 / volných míst: 27
Více informací a rezervace >>

Evidence předběžného zájmu

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Úvod do degustace vína - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 3. čtvrtletí 2020.
Kapacita: 50 / volných míst: 50
Více informací a rezervace >>

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Degustace vína - věda i umění - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2020.
Kapacita: 50 / volných míst: 47
Více informací a rezervace >>

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. nebo 3. čtvrtletí 2020.
Kapacita: 40 / volných míst: 31
Více informací a rezervace >>

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Moderní vinař - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, 1. čtvrtletí roku 2021.
Kapacita: 50 / volných míst: 50
Více informací a rezervace >>

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

PR ve vinařství - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. pololetí 2020
Kapacita: 15 / volných míst: 12
Více informací a rezervace >>

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586 - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Termín prozatím není stanoven, pravděpodobně na přelomu května a června 2020
Kapacita: 90 / volných míst: 4
Více informací a rezervace >>

Účast na kurzu je možné využít i jako dárek formou dárkového poukazu.
Dárkové poukazy můžete zakoupit v našem e-shopu.

Další termíny jsou vyhlašovány postupně v závislosti na poptávce a organizačních možnostech. Sledujte, prosím, průběžně vyhlášené termíny nebo se zaregistrujte do formulářů pro předběžné zájemce, popř. se přihlaste k odběru novinek v sekci novinky e-mailem.